Za sve informacije slobodno nas nazovite. Broj: 01/3371-957

Informacije na mom stolu

Kroz 18-godišnji rad stekli smo veliko iskustvo u prepoznavanju potreba naših klijenata, kao i načinu komuniciranja sa onima koji kontroliraju poslovanje naših klijenata, poreznom upravom.

Ono što želimo istaknuti kao prednost je činjenica da smo i tehnički i programski osposobljeni za projekt „Informacija na mom stolu“.

Naši klijenti programski su povezani sa našim serverom, i podaci su im dostupni 24 sata. Pri toj dostupnosti podataka, naravno vodi se računa o različitim nivoima korisnika izvještaja kod klijenta . Tako je vlasnicima ili direktorima omogućen neograničen pristup podacima, dok je npr. komercijalistima dostupan podatak o zalihama i prodajnim cijenama, potraživanjima i sl. Ukoliko direktoru zatreba podatak o potraživanju prema nekom kupcu ili obvezi prema dobavljaču, tu informaciju ima na svom stolu. Potrebno je spojiti se na naš server i pročitati ili ispisati traženo izvješće.

Naravno , svaki korisnik je specifičan pa se tako prema njegovim potrebama i konfigurira oblik rada i izvještavanja.

Ono što sa ponosom ističemo je da su neki od naših korisnika poduzeća u stranom vlasništvu, te da smo pronašli način da i njihove vlasnike izvještavamo njima uobičajen način i na njihovim oblicima izvještaja. Programska rješenja koja koristimo omogućuju formiranje bilo kakvog izvještaja koji korisnici zatraže, kao i popunjavanje već gotovih obrazaca.